nlc.hu
Sztárok
Gyógyító Hévíz

Gyógyító Hévíz

Tudta Ön, hogy Hévízen a modern gyógy-idegenforgalom több mint 200 éves múlttal rendelkezik? Hogy kihagyhatatlan élmény télen a meleg vízben úszkálva párafüggönyön keresztül szemlélni a fagyos tájat? Az egyedülálló hévízi tó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes gyógytava. El tudja képzelni, hogy a 38 méter mélyen fekvő forrásbarlangból 40 °C-os víz kerül a felszínre? Másodpercenként 410 liter víz tör fel, ennek köszönhetően a víz háromnaponta teljesen kicserélődik. A feltörő hideg és meleg vizek keveredéséből a nyári vízhőmérséklet a 37-38 °C-ot is eléri, és télen nem süllyed 24-26 °C alá.

ZENA BEAUTY+MED CENTER

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

AZ EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG NAGYKÖVETE

Egy nap alatt megújulhatsz, egy nap alatt feltöltődhetsz, egy nap alatt rabul ejti tested és lelked Magyarország legnagyobb szépség- és egészségközpontja Hévízen.

Egyedülálló ötvözetét alkottuk meg az esztétikai szolgáltatásoknak wellnesszel fűszerezve: legújabb eljárásokat felvonultató plasztikai sebészet, modern fogászati klinika, exkluzív szépségszalon és minden vízcseppjében élményt nyújtó wellnessrészleg vár Rád!

 

GYORS SZÉPÜLÉS AKÁR EGY NAP ALATT!

INGYENES PLASZTIKAI SEBÉSZETI KONZULTÁCIÓVAL VÁRUNK HÉVÍZEN ÉS LEGÚJABB HELYSZÍNÜNKÖN, BUDAPESTEN IS!

Miért válaszd a ZENA Plasztikát?

• Elegáns, egyedi környezet • Magasan kvalifikált, elismert orvoscsapat • Sebészeti beavatkozás A–Z-ig • 60 m2 alapterületű műtő, a legmodernebb felszerelésekkel • 24 órás felügyelet • Első osztályú anyagok élethossz-garanciával • Modern megfigyelő a műtét utáni időszakra
• Vendégszobák motorosan mozgatható ággyal

Teljes körű esztétikai beavatkozásaink:

• Ráncfeltöltés, ajaknagyobbítás, botoxkezelés • Arcplasztika, orr-, szem- és fülplasztika
• Mellplasztika és -implantáció • Zsírleszívás és hasplasztika • Anyajegy-, szemölcseltávolítás
• Visszérbetegségek kezelése

Keresd akciós ajánlatunkat!>> Mellnagyobbítás élethossz-garanciás implantátummal + AJÁNDÉK ráncfeltöltés vagy fogfehérítés most kedvező áron!

S HOGY MI IS AZ A PLUSZ, AMIT A ZENA NYÚJT?

Hévíz belvárosában, néhány percnyi sétára Európa legnagyobb gyógyhatással bíró melegvízi tavától álmodtuk meg a megújulás világát. Látogatásodat egyedülálló élménnyé tesszük,
5 csillagos környezettel, exkluzív atmoszférával, 3000 m2-en! Lépj be az igazi 21. századi szépségápolás világába, Hévízen a ZENA-ban!

Keresd kollégáinkat bizalommal elérhetőségeinken!
E-mail: medreception@zenabeauty.hu Gyógyító Hévíz
Tel.: +36 83 542 290
Web: www.zenabeauty.hu

 

Az egészség  forrása

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A gyógyvíz nem pusztán a mozgásszervi panaszok esetén hatásos. A termálfürdő különleges légköre, a nyugodalom, a pihenés enyhülést nyújt a stresszes tünetekre is.

Két nagy gyógymedence, kör alakú pezsgőmedencék, halk vízcsobogás, gyönyörű mozaikcsempék – a Magyar Termék Nagydíjjal kitüntetett NaturMed Hotel Carbona termálfürdője a nyugalom, a gyógyulás és a regenerálódás szentélye. Egy csendes sziget a mindennapok terheinek tengerében. A tíznapos vagy hosszabb fürdőkúrák – a gyógyfürdőzést más balneoterápiás kezelésekkel együtt használva – bizonyítottan enyhülést hoznak a mozgásszervi panaszokra. Ám a gyógyhatású termálvizek áldásos hatását nem csak kóros állapotokban élvezhetjük! A mindennapok nehézségein gyakran görcsös igyekezettel próbálunk úrrá lenni, sokszor kimerítve az energiatartalékainkat. Ilyenkor néhány napos pihenés, a friss levegőn tett kiadós séták száműzik a stresszes gondolatainkat, a termálvíz könnyű melegének varázslatos ereje pedig oldja az görcsös izmainkat. Fontos, hogy akár gyógy-, akár regeneráló hatást várunk a gyógyvíztől, mindenképpen adjuk meg a módját a fürdőzésnek. Élvezzük nyugodtan, csendben a testünket körülölelő meleg vizet. Húsz-harminc perc elteltével testünkről itassuk le a gyógyvizet, és pihenjünk le. Olvassunk, sőt nyugodtan szunyókáljunk is egy kicsit. A fürdőzés rituáléját egy nap akár kétszer is megismételhetjük, ha a szervezetünk úgy kívánja.

A fürdőkúra, a hagyományos hévízi gyógykúra és a nyugati orvoslás kiváló kiegészítője az ajurvedikus gyógyítás. Az indiai egészségtan segít a betegségek megelőzésében és a gyors gyógyulásban, ráadásul szépít is. A pihenést igazán felejthetetlenné teszi, ha kipróbáljuk a méregtelenítő és fiatalító kúrák szerves részét képező gyógyolajos masszázsokat. A szállodában a kezelést végzők odaadóan törekednek arra, hogy autentikus körülmények között, tradicionális olajokat és módszereket alkalmazva segítsék kiegyenlíteni a vendégek testi, tudati, szellemi egyensúlyi állapotát.

Elérhetőségek:

NATURMED HOTEL CARBONA****superior
Cím: 8380 Hévíz, Attila u. 1.Gyógyító Hévíz
Tel.: +36-83/501-500
Fax: +36-83/340-468
Web: www.carbona.hu
E-mail: hotel@carbona.hu

 

 

Hunguest Hotel Helios***superior – 100% Egészség

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Ha Hévíz a reumatológiai gyógyászat Mekkája, akkor a Hunguest Hotel Helios***superior – Hévíz a gyógyturisták egyik legkedveltebb zarándokhelye. Nem véletlenül.

A Hunguest Hotel Helios***superior Országos Gyógyfürdő és Gyógyszálloda a világhírű hévízi gyógytótól 500 m-re, egy gyönyörűséges 45 000 m2-es wellnessparkban saját terápiás központtal várja a pihenni és gyógyulni vágyókat. A jól bevált hévízi terápia nyújtásán túl a szálloda élen jár a fizikai test alternatív gyógyításában, a holisztikus módszerekben, a szellemi és lelki harmónia gyors, eredményes visszaszerzésében.

Egészséges életünkért a test gyógyítása csupán 5 százalék, a fennmaradó 95 százalék a szellemi és lelki sík. Az már bizonyított, hogy a testi problémák gyökere mindig valamilyen lelki probléma, ezért a szálloda két éve kínál önismereti programokat.

A selfnesskezelések mellett különleges élményt nyújt a szállodában elérhető halterápia, amikor lazító zene hallgatása közben relaxálva 300 doktorhal teszi páratlanul puhává, bársonyossá és simává a bőrt, eltüntetve a bőrkeménységet. A pikkelysömör, ekcéma, akne, cellulitisz betegségben szenvedők e természetes kezeléssel rendkívül tartós: 6-8-10 hónapos tünetmentességet érhetnek el.

A Hunguest Hotel Helios***superior alapvető erőssége arra is alapozódik, hogy a vendégek regenerálódásáról a szálloda saját termálvizes kútjából táplált gyógyvizes medence, a Hévíz régi tradícióira alapozott gyógykúrák és kezelések, valamint a korszerű háttér és a felkészült személyzet együttesen gondoskodik. Az OEP támogatása mellett a magyar vendégeknek teljes körű hévízi gyógykúrát lehet igénybe venni reumatológus által biztosított beutalóval, vagy ennek hiányában TB-kártyával, hisz a szálloda szakorvosai rendelkeznek azzal a vényfelírási joggal, ami szükséges lehet bármilyen mozgásszervi, rehabilitációs vagy reumatikus és egyéb betegség esetén.

A szálloda szakmai gárdája összeállított egy olyan termékpalettát is, ami 27-féle betegség hatékony gyógyítását teszi lehetővé. A lista megtalálható a www.terapiaheviz.com oldalon. Itt a hasznos tanácsok mellett, a szálloda reumatológus orvosai interaktív módon válaszolnak a feltett kérdésekre. A szálloda wellnessrészlege a terápiás kezelések mellett teljes körű szolgáltatást nyújt: élménymedence, pezsgőfürdő, finn- és infraszauna, gőzkabin, skótzuhany, különböző masszázsok, wellnessrituálék.

A szálloda gondolt a táplálékallergiásokra is. Egyedülálló módon az étkezések alkalmával biztosítja a megfelelő diétát lisztérzékenyeknek, diabéteszeseknek, de laktóz- és natívcukor-mentes, illetve zsír- és fehérjeszegény ételeket is kínál. A terápia sikerét igény esetén dietetikusok által összeállított étrend is segíti. A hotelben egyénre szabottan, szolgálatkész profizmussal igyekeznek utat mutatni a sikeres, testileg-lelkileg-szellemileg harmonikus jövő elérésében.

 

Elérhetőségek:

Hunguest Hotel Helios***superiorGyógyító Hévíz

Cím: 8380 Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91.
Tel.: +36-83/342-895
Fax: +36-83/340-525
Web:
www.hotelhelios.hunguesthotels.hu, www.terapia-heviz.hu
E-mail:
hotelhelios@hunguesthotels.com

 

 

Lotus Therme Hotel & Spa – Ünnepek kicsit másként

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Egyre divatosabbá válik, hogy az év végi ünnepeket nem otthon töltjük, hanem elutazunk néhány napra. Elmenekülünk a város zajából, nem robotolunk egy héten át a konyhában, a rokonok nem adják egymásnak a kilincset, hanem nyugodt környezetben, „kiszolgálva”, hátradőlve élvezzük az év utolsó és egyben legszebb napjait!

Mi lehetne ehhez a legmegfelelőbb hely? Egy csendes, vidéki kisvárosban egy gyönyörű wellness-szálloda, ahol tökéletesen kipihenheted magad, és minden kívánságod teljesül!

 
Hévízre télen és az ünnepek alatt is érdemes ellátogatni. Leírhatatlan látványt nyújt a reggelente havas ködpárába burkolózó világhírű hévízi gyógytó, napközben ötcsillagos színvonalon élvezheted a kényeztetést, este pedig a karácsonyi vásár forgatagából kilépve meghitt hangulatban vacsorázhatsz a Lotus Therme szálloda éttermében. Szilveszter éjszakáján pedig Südi Iringóval és egy fergeteges tűzijátékkal táncolhatsz át a 2013-as évbe!

Mi gondoskodunk arról helyetted…

…hogy minden nap tiszta, rendezett szoba várjon!

…hogy minden reggel és este több ínycsiklandozó fogás közül választhass!

…hogy egy kellemes masszázs alatt igazán magad mögött hagyhasd az elmúlt év fáradalmait!

…hogy szilveszter estéjén a frizurád és a sminked is tökéletes legyen!

Fedezd fel Őszi kulinárium csomagunkat!

– Érkezéskor üdvözlőital
– 3 éjszaka bőséges büféreggelivel
– 3 x büfévacsora
– 9 x italfogyasztás a Shali Mar Bárban (3 alkoholmentes ital, 3 koktél és 3 x 1/4 liter badacsonyi bor)
– 1 x egy üveg bor a régióból a szobában
– Szombatonként ízek utcája, amelyen különleges kézművestermékeket ismerhetsz, kóstolhatsz és vásárolhatsz meg!

Foglald le most, már 74 900 Ft/fő ártól. Érvényes 2012. november 30-ig!

Elérhetőségek:
Lotus Therme Hotel & Spa*****

Cím: 8380 Hévíz, Lótuszvirág utca 1.

Gyógyító HévízTel.: +36-83/500-590
Fax: +36-83/500-591

Web: www.lotustherme.net
E-mail: info@lotustherme.net

Szobafoglalás:                                      

Lotus Therme Hotel & Spa***** – www.lotustherme.net

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top