Sztárok

Máté Kriszta kibukott

A Forró nyomon műsorvezetőjét gyakran a műsorai alapján ítélik meg. Pedig az életben egyáltalán nem nevezné magát távolságtartó embernek.

Máté Kriszta kibukottAz RTL II-es csatornán visszatérő Forró nyomon című műsor már az első adásával felkavarta az állóvizet. Tény, hogy Máté Krisztina mindig olyan műsorokban dolgozott, ahol komolyabb témákkal foglalkozott, nem nagyon láthattuk vidám műsorokban mulatozni, vagy beszélgetős talkshow-ban. Éppen ezért sokan úgy vélték, hogy Kriszta az életben is egy zord nő. „A hírműsor eleve feltételez egyfajta távolságtartást, így aztán az emberre könnyen ráragasztják a szigorú és a komoly jelzőket. Így lettem akkoriban a »zord csaj«” – ecsetelte a műsorvezető, aki egyre többször látható »civil szerepben« az RTL Klub egyéb műsoraiban. „Így láthatták az emberek, hogy civilben nem vagyok zord.”

Máté Krisztina néhány napja a Borsnak mesélt arról, hogy egyáltalán nem tartozik a házasságpárti emberek közé. 

„Amikor azt mondom, nem vagyok házasságpárti, azt mondom, őszinteségpárti vagyok. Sok házasságból évek alatt elmúlik az őszinteség, mégis a papír, a válás hercehurcájától való félelem együtt tartja az embereket, és boldogtalanul élik le az életüket, s ha van gyerek, ezt ő is érzi. Biztosan nem népszerű gondolat, de körülöttem aki ilyenkor elengedte a másikat, mindig megkönnyebbült, boldogabb lett” – ecsetelte a tévés műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top