Sztárok

Rihanna már megint pucérkodott – fotó

Rihanna egyáltalán nem idegenkedik attól, hogy pucéran pózoljon. És a legtöbb ilyen fotót ő maga tölti fel a világhálóra.

Rihanna már megint pucérkodott - fotóAz énekesnő nem a hangjával, hanem pikáns képeivel örvendezteti meg rajongóit minden héten. Halloween napján is egy erotikus fotót töltött fel az internetre. Az énekesnő egy puha ágyon ül, és az egyetlen ruhadarab, amit visel, egy olívazöld fátyol. „Hello November!” – írta a fotó alá Rihanna, aki a hírek szerint feleségül megy régi-új pasijához, Chris Brown zenészhez. Igen, ő az a férfi, aki megverte az énekesnőt néhány évvel ezelőtt.

Rihanna egyébként előszeretettel mutat meg a kelleténél többet magából. Márciusban egy teljesen átlátszó felsőben sétálgatott az utcán. Rihanna akkor pont úgy nézett ki, mint Jay-Z és Cher furcsa hibridje, aki csak azért nem tudott normálisan felöltözni, mert nem volt tiszta ruhája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top