Sztárok

15 kilót fogyott a TV2 sztárja

Négy hónap alatt 15 kilótól szabadult meg Cseke Katinka annak ellenére, hogy barátja a telt formákat kedveli. A sorozatsztár a továbbiakban is kitartóan folytatja a fogyókúrát – írja a Bors.

A Jóban Rosszban színésznője, Cseke Katinka megelégelte a pluszkilókat, és újra nekivágott a fogyókúrának. „Eddig 15 kilótól szabadultam meg” – meséli lelkesen a nyár óta fogyókúrázó sorozatsztár, aki korábban Rubint Rékától kért segítséget. A 39 éves színésznő állítja, nem elég csak a sport vagy az étrend megváltoztatása, a siker érdekében a kettőt együtt kell alkalmazni. Elmondása szerint majdnem minden nap sportol, vagy a futópadot koptatja, vagy pedig súlyzózik, emellett pedig nagy hangsúlyt fektet az étkezésre, amiben a fitneszguru, Norbi segíti. A sport és a diéta mellett azonban a karcsúsodás érdekében az akupunktúrás kezelést is bevetette. Az eredménnyel elégedett, ám folytatja a fogyókúrát, mert még további 7-8 kilót le szeretne adni annak ellenére, hogy a barátját, a Párizsban élő Hassine-t egyáltalán nem zavarja a gömbölyded formája.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2 / press.tv2.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top