Sztárok

Ilyen volt Komár László igazi élete

Kedden délután temetik Komár Lászlót. Az énekesre vallomásaival emlékezünk. Hogyan gondolt vissza gyerekkorára, hogy sikerült megszabadulni a függőségétől, és mit gondolt az elmúlásról...

Ilyen volt Kormár László igazi életeÍgy emlékezett a gyerekkorára

„A nyári szüneteket mindig vidéken töltöttem, ahol a nagyszüleim mellett a mezőgazdasági munkába is belekóstolhattam” – emlékezett vissza egy interjúban az énekes. Ki gondolná, hogy az ifjú Komár markot szedett aratáskor a nagypapája mellett, és ha kellett, kapával ment ki a kukoricaföldre. „Nagyon jó iskola volt, és büszke vagyok arra, hogy elmondhatom, értek ezekhez a dolgokhoz.”

Ezt gondolta az udvarlásról

„Nem kell művésznek lenni, de nem árt, ha egy gyertyafényes vacsora után az ember le tud ülni egy kicsit zongorához, mert ennek egyetlen női szív sem tud ellenállni.”

Ilyen érzései voltak az öregedés kapcsán

„A korommal nem törődöm, mert a lelkemben örökre megmaradtam annak a tizennégy éves Köztársaság téri gyereknek, aki voltam, igaz mostanában egy kicsit lehalkítottam a rádiót.”

Így vélekedett a szülésről

„A szülés szerintem a nő legintimebb dolga. Nekem nincs más dolgom, mint várni, hogy a gyermek felsírjon a kezemben, mert ha így történik, akkor tudom, hogy a baba egészséges” – mesélte egy interjúban Komár.

Függőségek

„Nem titok, hogy a barátaimmal már fiatalabb korunkban is többet ittunk, mint a lakótelep összes lakója! Ennek az időszaknak azonban mára vége. Lemondtam a napi négy-öt üveg sörömről… zöldségen és sovány húsokon élek… Abban a pillanatban, amikor megtudtam, hogy újra apa leszek, örökre elnyomtam a cigarettát is. Testileg és lelkileg egyaránt kitisztultam.”

Ezt gondolta az elmúlásról

„Életem utolsó harmadához érkeztem. Gondolatban számot vetettem magammal, a sorssal. Sokszor rúgtam kapufát, sokszor választottam rosszul. Nagyon szeretném végignézni, ahogy felnő a lányom, ahogy kinyílik, mint egy virág. Számolgatom persze, hogy mennyi időm lehet még itt a földön, de már nagyon feszes a zsinór. Valószínűleg nem fér bele annyi, amennyit szeretnék. De megbeszéltem én ezt a Jóistennel, hisz nekem még feladatom van. Arra kértem, segítsen: úgy volna igazi, ha hagyná befejezni, amit elkezdtem…”

Megnézem
Összes kép (1)

 

  Elbúcsúztatták Komár Lászlót. Galéria

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top