TV-sztárok

Caramel vokalistája a Voice-ban

A Voice továbbjutóját családja vérbeli focistának szánta, ám a fiú megannyi edzés után közölte: márpedig ő énekes szeretne lenni. Vokálozott Caramel mögött is, ám a nagy áttörés eddig váratott magára. És a hölgy rajongók is örülhetnek, ugyanis Balázs jelenleg facér.

Ideje kilépni mások árnyékából

Balázs családja gyermekkora óta azt szerette volna, hogy felnőttként hasonló sikereket érjen el a fociban, mint Dzsuzsák Balázs. Nem csoda, hiszen az édesapja és a nagyapja is világéletében versenyszerűen futballozott, így a fiatalember már ötévesen edzéseken rúgta a bőrt. „Nagyon szerettem a focit, de legbelül mindig éreztem, hiányzik az a bizonyos plusz, ami az igazán nagy játékosokban meg kell, hogy legyen – meséli Harót Balázs. – Ettől függetlenül tíz éven át lelkiismeretesen edzettem, a családom nagy örömére. Amikor pedig elmondtam nekik, hogy számomra ez már csak hobbi, és énekelni szeretnék, hát igencsak nehezen emésztették meg.”

Caramel vokalistája a Voice-banCaramel vokalistája volt

Balázs keresztülvitte az akaratát: a fociról a táncra, majd az éneklésre váltott. Dolgozott külföldön, luxushajókon, vendéglátós zenészként is emberek ezreit szórakoztatta, neves előadók mögött vokálozott, és a mai napig gyerekeket tanít táncra egy budapesti művészeti iskolában. „Szeretném végre igazán megmutatni mindazt, amit tudok, ezért jelentkeztem a Voice-ba – mondja. – Szenvedélyesen szeretem, amit csinálok, és el kellett indulnom, meg kellett adnom magamnak az esélyt, hogy ne mindig csak mások árnyékában adhassam ki a hangom. Nagyon boldog vagyok, hogy továbbjutottam, és épp Caramel csapatában vagyok, aki mellett nagyon sokszor dolgoztam már mint vokalista.”

Most a magányban is van öröm

Balázsért az egész családja nagyon drukkol, de barátnő nem várja otthon. Azt meséli, eddig három komoly kapcsolata volt, és bár a legutolsó már jó ideje véget ért, számára fontos, hogy egészen begyógyuljanak a múlt sebei, és ép lélekkel kezdjen bele valami újba. „Utoljára egy éve tört össze a szívem – mondja a Voice versenyzője. – Olykor, nem tagadom, már nagyon hiányzik egy gondoskodó társ, de azt hiszem, kell még egy kis idő, hogy feldolgozzam a négyéves kapcsolatom történéseit. Ha van öröm abban, hogy az ember magányos, hát akkor most az, hogy legalább maximálisan a Voice-ra és a karrieremre koncentrálhatok, nem vonja el a figyelmem egy nagy szerelem. Hiszen a zene, az éneklés számomra már önmagában is az.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top