Sztárok

Így óvja magát Vastag Csaba

Férfitől meglepő módon az X-Faktor győztese gyakran alkalmaz apró praktikákat, hogy karakteres hangját megőrizze.

Így óvja magát Vastag Csaba„A természetes módszerek híve vagyok, emellett sok praktikát hoztam otthonról. Ezeket édesanyám alkalmazta rajtunk, amikor például valamelyikünk az iskolából hazahozott valamilyen köhögős-orrfolyásos dolgot, ami rendre végigment mindhármunkon. Ilyen az inhalálás gyógynövényekkel, ami nálam minden helyzetben beválik – mondja Csaba, aki elmesélte azt is, hogy az egészségmegőrzés részének tartja a gyakori szaunázást. – A forró gőztől kitisztul a légutunk. Szeretek eukaliptusz- vagy mentol-illóolajokat csepegtetni a lávakőre, és ezt az illatot beszippantani. Ráadásul egy jó szaunázás nagyszerűen kikapcsol” – tette hozzá az év énekese.

A forró megoldások mellett további trükkök is lapulnak Csaba tarsolyában, hogy fittségét, no és nem utolsósorban hangját is megőrizze: „Nagyon sok folyadékot iszom ősszel is, ha beköszönt a hűvösebb idő, különösen sok forró mézes-citromos teát készítek. Ennek tovább fokozott változata, amikor egy kanál citrom és méz felmelegített keverékét kapom be. Egyik titkom, hogy fellépés előtt bedobok egy Wick torokcukorkát, ezzel olajozom be a hangszalagjaim” – árulja el Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top