Sztárok

Ezért nem jönnek vissza Budapestre Brad Pitték

Bár nyáron még maga Angelina Jolie is arról beszélt egy filmfesztiválon, hogy férje filmje miatt valószínűleg újra visszatérnek Budapestre, most nagyon úgy tűnik, hogy már nem fognak ideutazni.

Ezért nem jönnek vissza Budapestre Brad Pitték Pénteken ugyanis kikerült az internetre a részben Budapesten forgatott zombis film első hivatalos előzetese. A filmben a zombik mondhatni letarolják a világot, és a kétgyermekes, exkatona Pittnek nemcsak a családját, de a Földet is meg kell mentenie az élőhalottaktól.
A filmet Máltán, Glasgow-ban és Budapesten forgatták még 2011-ben, a bemutatót idén december 21-én tartották volna, ám végül 2013. június 21-én láthatjuk a zombikat ölő Pittet a mozikban. Korábban szó volt arról, hogy néhány jelenetet újra kell vennie a csapatnak, ezért visszatérnek Budapestre. A Daily Mail információi szerint ezeket idén szeptemberben és októberben már felvették, így nem éri meg a rajongóknak Pittre várni Ferihegyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top