Sztárok

Pikáns részletek magyar celebesküvőkről

Gönczi Gábor és Csikós Balázs Bazi Nagy Esküvőskönyv című kötetükben több híresség esküvőjéről rántják le a leplet. A szerzők zenekarukkal 20 éve járják a celeblagzikat, így a legtipikusabb esküvői hibák mellett testközelből átélt sztorikat is mesélnek az olvasónak.

Pikáns részletek magyar celebesküvőkrőlSchobert Norbi alsógatya nélkül

Rubint Réka például teljesen titokban szervezte meg azt az esküvőt, amin másodszorra is kimondta az igent Norbinak. A második esküvő leginkább a vőlegény számára bizonyult meglepetésnek, aki mit sem tudott a szervezkedésről. A kitűzött napon a vidéki müzligyárvásárlás csak ürügy volt Norbi figyelemelterelésére, és így történt, hogy a fitneszguru rövidgatyában és tornacsukában jelent meg a templom előtt, mit sem sejtve a szertartásról. Norbi a szertartást már a számára előre odakészített öltönyben állta végig, így a külső szemlélő számára a vőlegény szettje komplett volt.  Az, hogy a még mindig boldogító második igent alsógatya nélkül mondta ki, valószínűleg senkit sem zavart a nagy napon. Göncziék könyvéből ráadásul az is kiderül, hogy a hat hónapos terhes menyasszony többször is lement hídba a vendégsereg előtt.

Pikáns részletek magyar celebesküvőkrőlIgazából szerelem

Batiz András igazán jól sikerült lagzijának alaphangulatát a baráti kör által saját szereplőgárdával leforgatott Igazából szerelem című angol film magyar verziója adta. Na, egy ilyen akcióhoz kellenek az ötletgazdag haverok! Batiz Andrásék esküvőjén az utóbbiból nem volt hiány. A baráti kör szétdobta egymás között a film különböző karaktereit, hogy ki kinek a bőrébe bújjon bele. Első körben csak egy lökött ötletnek indult, hogy Hugh Grant karakterét Gyurcsány Ferenc alakítsa. Végül felkérés lett belőle. Ő igent mondott, a stáb pedig pár órára beköltözött az akkori kormányfő dolgozószobájába.  Elmondásuk szerint a főszereplő, bár laza volt, feladatát roppant komolyan vette. 
A lelkes filmkészítők biztosra mentek, tudták, hogy a lagzin bemutatásra kerülő alkotásuk igazi ütős meglepetés lesz az ifjú párnak. Igazuk is lett. A vőlegény alig hitt a szemének, hogy az ország első embere, mellesleg az ő főnöke, belement a kedvéért egy ilyen rizikós poénba. Hát így született meg a mára már félmilliós letöltéssel bíró „táncoló miniszterelnökös” jelenet.

Pikáns részletek magyar celebesküvőkrőlA spontaneitás ereje: Claudia és Gesztesi

Göncziék állítják, hogy a show-bizniszben dolgozók esküvője mindig nagyon szórakoztató. Az extra érdeklődés és a sztárkavalkád mindig hoz valami plusz történést a már eleve izgalmas celebfrigy mellett. Az viszont nem igaz, hogy ha az ifjú pár legalább egyik fele ismert, akkor a ceremónia a legdrágábban kivitelezett és megszervezett esemény lesz széles e világon. A spontaneitás sokszor mindent visz. Az azóta különvált Gesztesi Károly – Liptai Claudia páros esküvője spontaneitás terén csillagos ötös. A színész, mindössze pár nappal az esemény előtt, leszervezte a helyszínt, az ételt, és szólt minden ismerősnek. Claudiát pedig meghívta egy ártatlan hosszú hétvégére.  „Amikor párjával este nyolckor beléptek az ajtón, elüvöltötte magát, hogy a maga részéről szívesen elvenné Claudiát. Ha igent mond, akkor ez egy lagzi, ha nemet, akkor húsvéti locsolóbál. A válasz igen volt, a buli meg reggelig tartott” – olvasható a könyvben.

Pikáns részletek magyar celebesküvőkrőlAlkohol vs. nászéjszaka: Gönczi Gábor

A sokat látott buli-, zene- és hangulatfelelős Gönczi Gábor is belefutott az egyébként kötelező jellegű „koccintok minden vendéggel, ha már megjelent az esküvőmön” szituációba. Gönczi saját számítása szerint másfél üveg pezsgőt nyelt le illemtudóan a körülbelül egy órán át tartó gratulációáradat közepette. És ez még csak a belépő volt a lagziba. Hiába az előző esti legénybúcsún viszonylag jól sikerült alkohol-önmegtartóztatás, ha a lagziban a vőlegény maximálisan behozza a lemaradást, és masszívan – ahogy kell – végigbulizza saját lagziját. Ne csodálkozzunk hát, ha a fergeteges buli utánra tervezett nászéjszaka – ha nem is érdeklődés, de erőnlét hiányában – elmaradt.

 Pikáns részletek magyar celebesküvőkrőlA szaftos celeblagzis részleteken túl gyakorlati tippeket is kapunk, hogyan NE rontsuk el a nagy napot. A két szemtelen szerző most leszámol a rózsaszín esküvők mítoszával és feltárja a lagzibiznisz titkos svindlijeit… Érdekel? Rendeld meg most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top