Sztárok

Kristen Stewart egy gyerekkel láncolná magához Pattinsont

Jól bevált receptet talált Kristen Stewart arra, hogy mivel csábíthatná vissza Robert Pattinsont: gyereket vállalna tőle.
Csütörtökön bemutatják az utolsó Alkonyat részt. A filmvásznon már szülők
Csütörtökön bemutatják az utolsó
Alkonyat-részt.
A filmvásznon
már szülők.

Kétgyermekes apukával csalta meg

Nyáron még senki sem gondolta volna, hogy ők ketten szóba állnak egymással, azt meg végképp nem, hogy a családalapítás is szóba kerülhet közöttük.  Kristen ugyanis összeszűrte a levet Rupert Saunders rendezővel, aki kétgyermekes családapa. Egy paparazzónak sikerült lefényképeznie őket csókolózás közben, a képet pedig egy amerikai magazin címoldalon hozta le. Kristen nem tagadta a viszonyt, és közleményben ismerte el, hogy pillanatnyi szenvedélynek engedve veszélyeztette a kapcsolatát, és elveszítette azt az embert, akit végtelenül szeret és tisztel.

Már együtt partiztak halloweenkor

Robert Pattinsont azonban nem hatották meg kedvese szavai és elköltözött közös otthonukból. Ám úgy látszik, nem tudta végleg száműzni Kristent. Hogy is tudta volna, hiszen együtt népszerűsítik az utolsó Alkonyat-filmet, interjúkat adnak, reklámkörutakat tesznek, partikon jelennek meg. Ezeken a rendezvényeken – sőt a minap egy privát szervezésű halloweenpartin is – szemmel láthatóan jól érzik magukat együtt, mintha Robert megbocsátott volna Kristennek, belátva, mindenki elgyengülhet. Ha nem így lenne, akkor Kristen nem tervezné, hogy egy gyermekkel hódítsa végleg vissza Robertet.

Múlt héten egy interjúban beszélt is erről a színésznő: „Szeretnék anya lenni, régi vágyam ez, nagyjából azóta él bennem az anyai ösztön, hogy találkoztam Roberttel. Ő az egyedüli férfi, akinek gyermeket szülnék…” Hollywoodi riporterek szerint Kristen azért szeretne gyereket szüli Robertnek, mert így bármit is hoz a jövő, a baba örökké összeköti majd őket.

 

 

Twilight-hét a Nők Lapja Cafén!
November 15-én bemutatják az utolsó Alkonyat részt! Ne maradj le semmiről! Hírek, érdekességek, videók, kulisszatitkok minden nap a Nők Lapja Cafén!

Kristen Stewart egy gyerekkel láncolná magához Pattinsont

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top