Sztárok

Így járatták le Stohlt

Kiderült, mégsem a színészé volt az autójában talált vágyfokozó pirula. A balesete után valaki utólag rakta Stohl anyósülésére a kék tablettákat – írja a Bors.

A bulvárlap információi szerint elégtételt és több mint kétmillió forintot – plusz az összeg kamatait – kaphat a színész-műsorvezető egy polgári per ítéletének köszönhetően. A sztár és egy lap között folyó perben ugyanis bebizonyosodott a bíróságon, hogy nem volt Viagra Stohl anyósülésén, a színész nem is élt ilyen szerrel a baleset idején, a potencianövelő utólag kerülhetett a kocsiba. A baleset helyszínén készült fotókon ugyanis még nem látható a kék pirula az autóban, ellentétben azokkal, amelyek a telephelyen készültek, ahova az autót szállították. Az RTL Klubra hamarosan visszatérő műsorvezető – akit ebben a 3 éve húzódó ügyben dr. Hyross Virág képviselt – örül a sikernek, ám mint mondja, a megítélt összeg és a bírósági döntés koránt sincs arányban az őt ért károkkal, a becsületén esett csorbával. Az eljárás során azt azonban nem vizsgálták, ki és miért rendezte át az ügyvédet váltó Stohl kocsiját.

Mégsem használt potencianövelőt Stohl

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top