Sztárok

Visszavonul a nemzet színésze

Nem vállal új szerepet Törőcsik Mari. A legtöbb felkérést visszamondta, s csupán két darabban tartotta meg a szerepeit. A 76 éves színművésznő úgy érzi, már nem bírja a tempót – írja a Blikk.

Lassítania kell Törőcsik Marinak, ezt most már a nemzet színésze is érzi. Négy évvel ezelőtti súlyos betegsége óta csak fogadkozott, hogy visszavesz a tempóból, de idén ezt be is váltja. Két darabban tartotta meg a szerepét, új színházi felkéréséket azonban már nem vállal. „Hiába is szépítenénk a dolgot, klinikai halott voltam, de visszajöttem. Halálom utáni másodvirágzásomat élem, amióta visszatértem, szinte éjjel-nappal dolgozom, (…) de lassan megálljt kell parancsolnom magamnak, így idén a Nemzeti Színházban is csak egy darabban tartottam meg a korábbi szerepemet, új előadást nem vállaltam” – vallotta be a lopással alaptalanul megvádolt színésznő, akit a betegsége óta folyamatosan kínzó fájdalom gyötör.

Fotó:  Story-Best Archívum
Fotó: Story–Best Archívum

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top