nlc.hu
Sztárok
Ezért nem ünnepelt a stábbal Száraz Dénes

Ezért nem ünnepelt a stábbal Száraz Dénes

Csokitortával, pezsgővel és tánccal ünnepelte a Jóban Rosszban csapata a kétezredik epizódot. Többen azonban nem vettek részt a bulin.

Egy budapesti, belvárosi bárban partiztak a Jóban Rosszban szereplői és alkotói. Volt ok az ünneplésre, hiszen a múlt héten adásba került a sorozat 2000. része is. A Károly bácsit alakító Cs. Németh Lajos volt a parti szíve és lelke, a színművész minden kolléganőjét megtáncoltatta.
Bár az eseményre minden színész kapott meghívót, többen nem tudtak részt venni a partin. Legerszki Krisztinának elhúzódott a színházi próbája, így nem kísérhette el kedvesét, Jánosi Dávidot a buliba. Gazdag Tibor a veszprémi színházban játszott, ő már jó előre jelezte, hogy nem lesz jelen a bulin. Száraz Dénes és Mihályfi Balázs szerettek volna ünnepelni a kollégákkal, de Dénesnek megbetegedett a kisfia, így inkább otthon maradt. Balázs is megbetegedett, ezért ő is úgy döntött, jó hangulat ide, ünneplés oda, inkább nem fertőzi meg a kollégákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top