nlc.hu
Sztárok
Ilyen lányt akarnak Harry feleségének

Ilyen lányt akarnak Harry feleségének

Amint maga mögött hagyja az afganisztáni katonai szolgálatát, Harrynek Ausztráliába kell költöznie. Külföldi hírforrások szerint elrendezett házasságot kell kötnie.

Ilyen lányt akarnak Harry feleségénekKároly herceg és Kamilla ausztráliai útja során ismét fellángolt a vita arról, hogy az országnak szakítania kellene a brit koronával. Ausztrália alkotmányos monarchia, uralkodónője pedig II. Erzsébet királynő. Sok ausztrál úgy véli, ideje lenne kikiáltani a köztársaságot, de náluk valamivel többen azonban ragaszkodnak a monarchia intézményéhez.

A kissé bizonytalan helyzetet Károly herceg kisebbik fiával próbálják meg orvosolni. Hosszas tárgyalás során elérték, hogy a királyi család egyik legnépszerűbb tagja, Harry herceg néhány hónapra Ausztráliába költözzön. Volt már arra példa, hogy a királyi család egy tagja kormányzóként, tulajdonképpen a királynő helyetteseként élt a kontinensen, és valószínűleg ezt a hivatalt Harry is megkaphatja. De van egy fontosabb feladata is: közkedveltségét kihasználva és lezser személyiségét bevetve – elsősorban a fiatalok, illetve a sok-sok ázsiai bevándorló között – népszerűsítenie kell a monarchiát, hogy az ország ne váljon köztársasággá. Sokak szerint Harry azzal tehetné a legnagyobb szolgálatot az ausztrál monarchistáknak, ha egy helybeli, ausztrál lányt venne feleségül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top