Sztárok

Függő lett Obama felesége

Egy brit kosztümös sorozatért rajong az Egyesült Államok elnökének neje. Michelle Obama még a tévéadás előtt látni akarta kedvenceit, ezért elkérte a gyártótól a DVD-t. Megkapta.

Függő lett Obama feleségeA first lady, úgy tűnik, a kanapén ülve, kedvenc sorozatát nézve képzeli el a kikapcsolódást. De mit tehet az ember, ha imádott brit sorozatának harmadik évadára egészen január 6-ig kell várnia, akkor vetíti ugyanis az egyik amerikai tévéadó. Nos, akkor felveszi a telefont, felhívja a produkciós irodát, és megkéri őket, küldjék el neki DVD-n az első néhány részt. És ha erre az amerikai elnök felesége kér meg egy producert, akkor az el is küldi neki, és csak reméli, hogy titokban tartja a sorozat tartalmát.

A Downton Abbey című kosztümös, a világ számos országában hatalmas sikerrel vetített sorozatról van szó. A történet az 1900-as évek elején játszódik egy angol vidéki kastélyban. A sztori az arisztokrata család és a személyzet életéről szól, és olyan sztárok játszanak benne, mint Maggie Smith és Shirley MacLean. Michelle Obama pedig olyannyira rajong ezért a sorozatért, hogy amikor David Cameron brit miniszterelnök a Fehér Házban vacsorázott, meghívták a sorozat számos szereplőjét is. Nem csoda, hogy nem bírt várni január 6-ig!

Jockey pletykált
A világ számos vezetője rajong egy-egy sorozatért. A legendás, 102 évig élt brit anyakirályné a Dallas megszállottja volt. Ő sem bírta kivárni, hogy egy-egy újabb évadot leadjon a tévé, ehelyett minden évben meghívta a palotájába Jockey-t, azaz a kedvenc szereplőjét alakító Larry Hagmant, aki egy jóízű vacsora és nagy adag whisky mellett elmesélte az anyakirálynénak a következő évad sztoriját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top