Sztárok

Kisbabát vár a Budapest Bár énekesnője

Behumi Dóri tavaszra várja első gyermekét. A Budapest Bár kivirult, gyönyörű énekesnője nagyon boldog kismama.

Kisbabát vár a Budapest Bár énekesnőjeDóri szerint a várandósság nagyon meghatározó lelki, testi és pszichés kihívás egy nő életében. „És ahogy a magyar nyelvnek csodálatosan sok kifejezése van erre az állapotra, úgy érzem én is magam, napról napra másként. Van, amikor terhes vagyok, és terhes a puszta létezés is. Van, amikor várandós, mert már alig bírom kivárni a 9 hónapot, hogy megpillanthassam a kisbabámat. Van, amikor állapotos, mert büszkén viselem az egyre látványosabb állapotomat. Van, amikor másállapotban vagyok, mert váratlanul és szokatlanul viselkedem korábban megszokott helyzetekben. És természetesen áldott állapotban, amikor annyira szétfeszít az öröm, hogy szinte megijedek…”

Az énekesnő elmondta, már nagyon készül a pénteken induló háromnapos Babamama Expóra is, mert így nem kell külön-külön szakboltokba rohangálnia. „Amióta terhes vagyok egyébként, leginkább a testhezálló dekoltált, illetve garbóruhák a kedvenceim, ezek állnak a legjobban, pompás színekben és mintákkal. Ha jól tudom, az aktuális kismamatrend is ez, a mindent eltakaró leplek, bő tunikák és kertésznadrágok ideje lejárt. A fellépéseimhez is tudok innen választani, ha egyszerű fekete ruhára van szükségem, egy-egy feltűnő vagy csillogó ékszerrel kiegészítve már mehetek is a színpadra” – ecsetelte a boldog kismama.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top