Sztárok

Szívtipró színész szerződött az RTL-hez

Új szereplők érkeznek a barátok közé! Nagy Sándor, a Madách Színház művésze egy meglehetősen negatív figurát alakít majd, míg Munkácsy Kata három év után veszi át Szabó Kittitől Bokros Linda szerepét.

Szívtipró színész szerződött az RTL-hezEgy nem mindennapi figura bőrébe bújva debütál a Barátok köztben Nagy Sándor, a Madách Színház színművésze. Az általa megformált Laurik Igor karakteréről elárulható, hogy egy kifejezetten negatív szereplő, aki céljai elérése érdekében egyáltalán nem válogat az eszközökben. A fiatal színész számára ezért is izgalmas ez a figura, mert eddigi pályája során általában pozitív szerepeket alakított. A Berényi klán szinte összes tagjával kapcsolatba kerülő karakter november 30-án jelenik meg a képernyőn, és jó pár hónapon át bonyolítja a szálakat a Mátyás király téren.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

A sorozat életében nem ritka, hogy egy régi karaktert egy új szereplő formál meg. Így történik ez most is Bokros Linda karakterének esetében, amelyet az elmúlt három évben Szabó Kitti alakított, de ő a jövőben az érettségire és további tanulmányaira szeretne koncentrálni, ezért távozott a sorozatból. A szerepét a 19 éves Munkácsy Kata vette át, aki több mint egy hónapja forgat már a Barátok közt stábjával, és bevallása szerint nemcsak a kollégákkal ápol egyre jobb kapcsolatot, de a stúdióban is egyre otthonosabban mozog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top