Sztárok

Bilincsben vitték el Bálint Toncsi volt párját

Toncsi reméli, hogy véget ér a harc közte és a jogerősen hat év letöltendő börtönre ítélt Földesi-Szabó között.

Bilincsbe vitték el Bálint Toncsi volt párjátBilincsben vitték el a Fővárosi Ítélőtábláról Bálint Antónia gyermekének édesapját, Földesi-Szabó Lászlót, akit jogerősen hat év letöltendő börtönre ítéltek milliárdos csempészet és sikkasztás miatt – írja a Bors. Földesi-Szabó eddig 15 hónapot töltött előzetesben és hármat házi őrizetben, ez beleszámít a hat évbe, így körülbelül három évet kell börtönben töltenie.

Földesi amíg szabadon volt, nem hagyta békén volt párját, Bálint Antóniát sem. Folyamatosan harcban állt vele közös kislányuk felügyelete miatt. A házi őrizetes férfi odáig is elment, hogy feljelentette volt párját a gyámügyön, megkérdőjelezte, hogy jó helyen van-e Antóniánál a kislány…

Antóniát ettől függetlenül aggasztotta, hogy gyermeke apját lecsukták. „Le vagyok sújtva, a közös gyermekünk miatt nagyon megvisel ez a történet. Biztos nagyon nehéz időszakon mennek most majd keresztül a feleségével… Nekem a közös gyermekünkre kell koncentrálni, akit ugyanolyan tisztességben és becsületben fogok nevelni, ahogy eddig. A gyerek imádja az apját, amikor tudja, hogy megy hozzá, azt a boldogságot, amely a kis arcán ilyenkor megjelenik, nem lehet szavakba önteni. Szakember segítségét fogom kérni, hogyan kezeljem ezt a helyzetet a lehető legjobban a kislányom érdekében” – mondta Antónia a Borsnak, ugyanakkor hozzátette, hogy nagyon reméli, most már befejeződik a harc közte és volt párja, valamint annak új felesége között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top