Sztárok

Hová tűnt Lakatos Krisztián?

Júliusban még megannyi magazin arról számolt be, hogy Lakatos Krisztián, az egykori Megasztár-versenyző is jelentkezett a Voice-ba. Azonban a mesterek előtt már nem láthattuk. Miért?

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Nyáron a közel kétezres tömegben, még mi magunk is láttuk Lakatos Krisztiánt a Voice-castingon. Ott még csak zenei szerkesztők és énektanárok hallgatták meg a jelentkezőket, ám már akkor tudni lehetett, hogy a Megasztár egykori bronzérmese újra megpróbálkozik egy TV2-es műsorban. „Az elmúlt négy évben sokat fejlődtem, és ezt akarom megmutatni. Örülök, hogy elsőre nem látnak a zsűri tagjai” – nyilatkozta nyáron Lakatos, aki valahol eltűnt útközben. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a tehetséges énekes nem jutott be a mesterek elé a vakmeghallgatásokra, vagy ő maga döntött úgy már a tömegcasting után, hogy inkább a koncertjeire koncentrál.
Az biztos, hogy a Voice első köre, vagyis a meghallgatás véget ért. Jövő péntektől már a mesterek legjobb énekesei küzdenek meg egymással, hogy az élő adásra csak tizenhatan maradjanak.

Hová tűnt Lakatos Krisztián?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top