Sztárok

Szakított a TV2 sztárpárja

Véget ért Legerszki Krisztina és Jánosi Dávid kapcsolata. a Jóban Rosszban sztárjai továbbra is együtt dolgoznak, de nem élnek együtt.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Sőt, Legerszki Krisztina egy ismeretlen férfi oldalán jelent meg egy divatbemutatón a napokban. A Jóban Rosszban Pongrácz Barbarája két éve szerelmes kollégájába, Jánosi Dávidba, de mint a Blikknek elmondta, kapcsolatuk véget ért. „Egy ideje már nem vagyunk együtt Dáviddal, de az együtt töltött időt szerettük volna meghagyni olyannak, amilyen volt, és nem a nyilvánosság előtt megélni a szakítást. A férfi, akivel érkeztem, nem a párom, hanem egy nagyon jó barátom, aki sokat segített nekem a szakítás utáni nehéz időszakban” – mondta a Blikknek a színésznő.

A két színész a sorozat forgatásán habarodott egymásba, Dávid elköltözött feleségétől és két gyermekétől és Krisztinával kezdett új életet. Ám most ez a szerelem ért véget.

Szakított a TV2 sztárpárja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top