Sztárok

Teljesen átváltozott Kapócs Zsóka

A 33 éves színésznő arról mesélt, miért változott meg gyökeresen az élete az elmúlt másfél évben.

Teljesen átváltozott Kapócs ZsókaZsóka úgy érzi, igazán szerencsés nő, mert minden párja támogatta a színésznői ambíciójában, és egyikük sem kérte, hogy áldozza fel a karrierjét a kapcsolatukért. „Az elmúlt harminchárom évből semmit sem hiányolok, és semmit sem bántam meg” – mondta a BEST magazinnak Kapócs Zsóka, majd hozzátette: egy perccel sem szeretne fiatalabb lenni.

„Az elmúlt másfél évben nagyon sokat változtam. A lázadó, karrierista énem elkezdett lenyugodni. Én egy szenvedélyes, odaadó nő vagyok, aki nagyon tud szeretni. De volt időm azt is megtanulni, hogy milyen egyedül, és akkor sem estem kétségbe. Ma már szükségem van egy biztos pontra, akihez ha kell, hazarohanhatok. Most jött el az idő, hogy megpihenjek valakinek az oldalán, aki ugyanolyan családcentrikus, mint én.”

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top