Sztárok

Megható: ilyen anyuka Adele

Robbie Williams szerint a fiatal énekesnő, Adele remek anyuka. A popsztár ódákat zengett kolléganőjéről.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Jelenleg Robbie Williams új dalát és Adele James Bond-filmhez írt számát játsszák a legtöbbet az angol rádiók. Ráadásul mindkét énekes néhány hete lett szülő, így nem csoda, hogy egymásról is kérdezgetik őket az újságírók.
Robbie Williams elmondta, hogy olyan nőnek ismeri a 24 éves Adele-t, mint akinek hatalmas szíve van, és aki igazi harcos anyaként védelmezi kisfiát. „Ugyanakkor egy csupa szív, törődő és gyengéd anyuka is” – mondta Williams, akinek neje, Ayda Field színésznő szeptemberben adott életet első gyermeküknek. „Hát nem hiszem, hogy mi adhatnánk bárkinek nevelési tanácsokat, olyan friss szülők vagyunk” – folytatta Williams, majd hozzátette, őt is a Take That énekese, Gary Barlow okítja, ha az apaságról van szó.

Megható: ilyen anyuka Adele

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top