Sztárok

Sokat fogyott a magyar színésznő – fotó

A szülés után egyesek megszólták Oszter Alexandrát, mondván: sokat hízott. Nem mintha bárkinek is bizonyítania kellene, de Alexandra visszanyerte régi alakját.

Sokat fogyott a magyar színésznő - fotóA színésznő korábban arról nyilatkozott: kitartó, ha a testsúlyáról van szó. Éppen ezért rendszeresen sportol, és odafigyel az egészséges étkezésre. Alexandra többnyire futással edzi testét, és szénhidrátot sem fogyaszt este hat után.

Alexandra jelenleg egy mesekönyvet illusztrál. „A gyermekem most kezdte a bölcsődét, amíg ott van, addig tudok dolgozni. Egy mesének a megrajzolása körülbelül egy hetet vesz igénybe, összesen már fél éve munkálkodom rajta, hamarosan elkészülök vele. Karácsony tájékán kerül a boltok polcaira, amit már nagyon várok.”

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top