Sztárok

Elvesztette édesapját a Barátok közt sztárja

Nyaralását kellett félbeszakítania Nagy Alexának, hogy még életben láthassa édesapját. A Barátok közt sztárjának édesanyjával is közölnie kellett a hírt...

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Borzalmas családi drámát élt meg Nagy Alexa, akit nyáron Thaiföldön értek utol a hírrel: 72 éves édesapja rosszul lett, és kórházba szállították. A színésznő azonnal hazaindult, és még időben haza is ért. „Mint kiderült, összeomlott a keringése, és újra kellett éleszteni. Késői gyerek vagyok, édesapám 72 éves volt, de addig a pontig még csak eszembe sem jutott, hogy elveszíthetem. Aztán teltek a napok, úgy tűnt, apa egyre jobban érzi magát. Nagyon bíztam abban, hogy felépül, de sajnos nem így lett” – meséli Alexa, aki maga közölte a hírt édesanyjával. A sztár persze most nagyon fél a karácsonytól, a tragédia óta pedig édesanyját is különösen félti.

Elvesztette édesapját a Barátok közt sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top