Sztárok

Hajdú Sarka Katával csalta Toncsit

Még Bálint Antóniával járt, de már Sarka Katának csapta a szelet Hajdú Péter. A műsorvezető azt állítja, szinte minden barátnőjét megcsalta.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Hajdú Péter legújabb vallomásától sem lesz kevésbé megosztó személyiség, mint eddig. A róla készülő könyvben például bevallja, eddig szinte majdnem mindenkit megcsalt élete során. „Nem vagyok rá büszke, de azt gondolom, fiatalkorban, amíg az ember keresi az igazit, benne van a pakliban mindkét fél részéről” – idézi a könyvet a Blikk. A műsorvezető Bálint Antóniát például, akivel egészen 2006-ig járt, Sarka Katával csalta meg. „Odabent egyszer csak megláttam Katát. Nagyon jól nézett ki, nem volt még egy ilyen jó nő a teremben!” – mesélt Hajdú a kezdetekről. „Elkezdődött az árnyékéletem. Még Antóniával voltam hivatalosan, de telefonban és SMS-ben már Katáé volt a lelkem.” A vallomás csak egy helyen sántít: a lap telefonon utolérte Bálint Antóniát, aki kijelentette: erről ő mit sem tudott, Hajdú ráadásul szakításuk után egy hónappal könyörgött neki, hogy legyen a felesége, és szüljön neki gyerekeket.

Hajdú Sarka Katával csalta Toncsit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top