Sztárok

Hajdú Péter két éve nem beszélt apjával

A Hajdú családban kibékíthetetlenek a családi ellentétek. A műsorvezető édesapja még sosem látta fiúunokáját, miután két éve egy családi ebéd botrányba fulladt.

Hajdú Péter szülei hiába váltak el korán, a műsorvezető édesapja rendszeresen tartotta a kapcsolatot fiával, és egészen jóban is voltak egymással. Egészen két évvel ezelőttig, amikor egy családi összejövetel botrányba fulladt. „Apám új felesége provokálta ki, mintha tudatosan tette volna. Annyira minősíthetetlen hangon beszélt velem és édesanyámmal, hogy felálltunk, és eljöttünk. Akkor találkoztunk utoljára” – idézi a Blikk Hajdú könyvéből. Azóta sem jött össze apa és fia, így a Hajdúnál 47 évvel idősebb édesapa egyelőre még fiúunokáját sem látta. „Amikor megszületett Dávidka, akkor felhívtam, közöltem vele az örömhírt, és azt mondtam, egyedül bármikor eljöhet, és meglátogathatja, mi viszont nem megyünk hozzá.” A férfi azonban az új feleség nélkül nem ment, Hajdú Péter pedig azóta is állja szavát: ők sem mennek feleségével és gyermekeikkel.

Hajdú Péter két éve nem beszélt apjával

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top