Sztárok

Zámbó család: Ne nyerjen Krisztián!

Már nemcsak a név nélküli internetezők, hanem saját családja is azt mondja: Zámbó Krisztiánnak nincs helye az X-Faktorban!

Zámbó Krisztián családja szerint a fiú kapja a legtöbb voksot SMS-ben, és mivel a nézők szavaznak, így könnyen meg is nyerheti a versenyt. „Nem tudják legyűrni, akármilyen gyenge is Krisztián. Milyen kellemetlen lenne, ha a szavazatok után ő nyerné meg a műsort!” – monda a Borsnak Zámbó Tihamér. Jimmy testvére természetesen szurkol unokaöccsének, de azt mondja, messze nem Krisztián a legjobb a mezőnyben, majd hozzáteszi: ha mégis ő nyerne, az az RTL Klubnak is ciki lenne. „Nem is vitás, hogy az apja miatt érkezik rá rengeteg SMS… Ha ez így megy tovább, még Krisztián nyeri meg, holott nem érdemli meg. De hozzáteszem, Krisztiánnak kell egy kis idő, és ott lesz a topon” – mondja Tihamér, aki szerint azonban olyan soha nem lesz, mint Jimmy, mivel szerinte az országban senki sem képes arra a teljesítményre, amit Jimmy tudott.

Zámbó család: Ne nyerjen Krisztián!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top