Sztárok

Lecserélik Hajdú Pétert

Nem volt könnyű napja Hajdú Péternek. Frizbi című műsorának jubileumi felvételén ugyanis ezúttal őt faggatták a meghívott kollégái. Ha egyetlen napra is, de "lecserélték", és vendég lett a műsorvezetőből. Néhányan keményen ki is osztották.

Lecserélik Hajdú PétertA 100. adás felvételén ezúttal Hajdú Pétert faggatták a meghívott sztárvendégek, akik olykor kellemetlen helyzetbe hozták a néha pimasz, de sikeres házigazdát. Többek között Bochkor Gábor, Nacsa Olivér és Havas Henrik is eljött a felvételre, így izgalmas estére számíthatnak a vasárnapi adás nézői, hiszen a vendégek egyike sem visszafogottságáról híres. Havas Henrik például – akit nem mellesleg Hajdú a példaképének tekint – úgy nyilatkozott a felvételen, hogy Hajdú Péter egy olyan személyiség, akit távolból nem nagyon kedvel az ember, mondhatni utálja, de aki megismeri, annak általában megváltozik a véleménye róla. Nacsa Olivér is elfogadta a meghívást, pedig az ő kivonulása volt talán a legemlékezetesebb jelenet a Frizbi életében. Most álruhában tér vissza és alaposan megleckézteti egykori faggatóját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top