Sztárok

Megható! Így búcsúznak kollégái Jockey Ewingtól

Nyolcvanegy éves korában elhunyt Larry Hagman, aki a Dallas című amerikai filmsorozatban a cselszövő Jockey Ewingot alakította. A színészt az egész világon mindenütt gyászolják, így a hírességek is elbúcsúztak tőle.

Megható! Így búcsúznak kollégái az elhunyt Jockey EwingtólLinda Gray (Samantha) és Patrick Duffy (Bobby), a People magazin értesülése szerint pénteken végig Larry Hagman ágyánál voltak a kórházban, egészen a színész haláláig. Elsők között beszélt barátja és kollégája haláláról a sorozat Cliff Barnesát alakító Ken Kercheval. Egy barát, és egy nagyon régi partner… a másik felem… Nyugodj békében, Larry Hagman! A lelked, a személyiséged örökké élni fog. Barátod, Ken.”

Természetesen a Twitteren számos híresség fejezte ki részvétét a legendás színész halála miatt.

„Nagyon szomorú hallani, hogy Larry Hagman halott. A karaktere, Jockey Ewing minden idők legnagyszerűbb tévés gonosza volt. Csodálatos színész hagyott itt minket!” – írta Piers Morgan, a CNN műsorvezetője. Hasonlóan búcsúzott Sharon Osbourne is, aki részvétet nyilvánított Hagman családjának és sok erőt kívánt nekik a gyász időszakához.

William Shatner
is az elhunyt színész családjának üzent, kitartást és erőt kívánt nekik ebben a nehéz időszakban.Nyugodj békében, Larry Hagman. Köszönjük azt a sok felejthetetlen pillanatot, amit nekünk adtál” – írta a Twitterre Elizabeth Hurley színésznő.

A Dexter és a Született feleségek színésznője, Julie Benz így emlékezett a színészre az egyik közösségi oldalon:Találkoztam egyszer Monte Carlóban Larry Hagmannel. Azt mondta nekem, hogy a hosszú házasságnak két titka van: az egyik, hogy külön gardróbja legyen a férjnek és a feleségnek, a másik pedig a két fürdőszoba. Nyugodj békében!” 

Az idős népszerű tévés, Larry King így köszönt el a Dallas legnagyobb karakterétől. „Sokkoló. Larry Hagman egy kedves, jólelkű ember volt, aki elképesztő karriert futott be. Ő segített nekem abban, hogy leálljak a dohányzással. Olyan különleges ember volt. Nyugodj békében.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top