Sztárok

Titokban 8 hónapig járt együtt az RTL két sztárja

Csupán a sajtó előtt játszotta el VV Attila és Kinga, hogy hónapokkal ezelőtt szakítottak. A valóság ezzel szemben az, hogy nyolc hónapig alkottak egy párt.

Titokban 8 hónapig járt együtt az RTL két sztárjaTavasszal csak megjátszották a szakítást a VV egykori játékosai. Tették ezt azért, hogy a nyilvánosság ne tegye tönkre a kapcsolatukat. Egyébként pedig közel nyolc hónapig együtt jártak. Nagy volt köztük a szerelem. „Azonban úgy két héttel ezelőtt végérvényesen szakítottak. Persze jóban vannak azóta is, de csak barátként. Akármennyire is vonzódtak egymáshoz, valamiért nem működött tovább a kapcsolatuk” – árulta el a közös barát a Blikknek. 

„Igen, igaz! Az elmúlt nyolc hónapban valóban együtt voltunk, azonban pár hete szakítottunk. Így most már nincs értelme tagadni azt sem, hogy az elmúlt nyolc hónapban együtt voltunk. Nagyon szoros kapocs köt össze minket, de nem alakult át szerelemmé. Többször azonban nem szeretnénk erről nyilatkozni” – ismerte el Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top