Sztárok

Kiborult a Voice kiesője

Bokor Mariannt sokkolta Caramel döntése, amikor a párbaj után nem őt, hanem ellenfelét vitte magával az élő műsorba. A lány kiakadt a színfalak mögött – írja a Blikk.

Mariann Bányai Mikinek, a Voice riporterének panaszolta el bánatát. „Le kellene vetkőznöm meztelenre? Nem tudom, mit kellene még csinálnom, nem tudom, ki kell nekik, nem tudom, mi alapján… De miért nem mondanak akkor negatív kritikát, hogy mi a jó Isten fa…t kellene még csinálnom ahhoz, hogy… komolyan mondom, nem tudom, mit kéne még tennem!” – méltatlankodott a kamerák előtt Mariann, aki sokszor káromkodott dühében a mentora döntése miatt.

Caramel szerint Mariannak emelt fővel kellett volna távoznia a versenyből, és hiszi, hogy még hallani fogunk róla. „Nagyon tehetséges lánynak tartom, de meg kell értenie, valakinek mindig búcsúznia kell. Abban a pillanatban izgalmasabbnak tartottam nála Annát” – nyilatkozta a Blikknek az énekes.

Kiborult: őrjöngött a Voice kiesője

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top