Sztárok

Keresztes Ildikó adás után kitálalt Zámbó Krisztiánról

Zámbó Krisztiánnak nem szavaztak újra bizalmat a nézők az X-Faktorban. A párbaj után a három férfi mentor úgy döntött, hogy Stone maradjon, és Jimmy fia távozzon a versenyből.

Keresztes Ildikó adás után kitálalt Zámbó KrisztiánrólJimmy fia, Krisztián, az eredményhirdetés után elmondta, hogy büszke arra, ameddig eljutott, és utolsó párbajdalát édesapjától énekelhette el. „Örülök, hogy mindenkit megismerhettem: Ildikót, Pétert és Miklóst is. A Feró pedig egy félőrült – mondta a mentorokról Krisztián. – Nem bánom az egészet, bármikor újrakezdeném, de lehet, hogy már nem így. Tudom, sokan szeretnek, és sokan gyűlölnek. Szeretnék sok emberrel leülni beszélgetni és elmondani, hogy min mentem keresztül az elmúlt nyolc hónapban. Megkönnyebbültem, mert nem tudtam úgy teljesíteni, ahogy szerettem volna” – folytatta Zámbó, aki szerint nem arról van szó, hogy a többiek jobbak nála, csak jobban teljesítettek.

Keresztes Ildikó sem hallgatott tovább, és miután Krisztián kiesett, kemény kritikát fogalmazott meg azokkal szemben, akik szerint a fiúnak nem volt helye a legjobb 12 között. „Mindezzel együtt, akármilyen nehéz volt az út, most is őt vinném magammal! Nem döntenék máshogy. De igen, már féltettem Krisztián idegrendszerét és lelkét. Hiszek benne, de látom, hogy neki több időre van szüksége a fejlődéshez… Méltatlannak éreztem azt, ami Krisztián körül kialakult. Nagyon tisztelem, és nem tűrtem volna tovább ezt a sok bántást” – mondta Keresztes éjszaka a Cool tévének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top