Sztárok

Tovább maradhat börtönben Damu

Újabb vádak merültek fel a színész ellen, hamarosan újra bíróság elé vezetik. Testi sértésért akár plusz három évet is kaphat a jelenleg börtönben ülő színész, aki otthon szerette volna tölteni a karácsonyt – írja a Blikk.

Újra a vádlottak padjára kerül Damu Roland, akit a volt barátnője, Palácsik Tímea fogva tartásáért és szexuális bántalmazásáért már 4,5 évre elítéltek. Damut ebben a hamarosan induló büntetőperben testi sértés kísérletével vádolják. Az irat szerint 2010 januárjában megrugdosta exét, aki immár Andy Vajna kedvese, majd kikényszerítette, hogy az orvosoknak azt mondják, biciklibaleset történt. Az egykori sorozatsztár azzal védekezik, hogy ekkor sem bántotta volt barátnőjét, tényleg kerékpározás közben sérült meg. Súlyos testi sértés kísérletéért hároméves börtönbüntetés szabható ki, ha a vád bizonyítást nyer. Damu ügyvédje ezzel még nem foglalkozik, egyelőre bőven elég neki, hogy azt a rossz hírt kellett közölnie a börtönkonyhán dolgozó védencével, hogy nem mehet haza karácsonyozni, hiszen még a büntetése felét sem töltötte le.

Tovább maradhat börtönben Damu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top