nlc.hu
Sztárok
Koktél – kicsit másképp!

Koktél – kicsit másképp!

A tökéletes koktél összeállításához a minőségi alapanyagok mellett egy csipetnyi kreativitás is szükséges. Természetesen mindenkinek megvannak a kedvenc ízei, így ha áthívod a barátnőidet egy kis koktélozásra – jó házigazdaként –, gondoskodsz róla, hogy kéznél legyenek a vendégeid ízlésének megfelelő italok.

Bármennyire is egy hullámhosszon vagytok, teljesen természetes, hogy az élet egyes területein eltérnek az igényeitek. Egy koktél esetében az alapanyagok variálásával, és persze egy kis gyakorlással egyszerű a tökéletes ital elkészítése. De mi a helyzet a pénzügyekkel?

A TakarékPont új számlacsomagja megadja Neked a szabadságot, hogy valóban a mindennapi igényeidnek leginkább megfelelő szolgáltatásokat választva állítsd össze a saját Koktél számlacsomagod*.

Ha egy újszerű, egyedi és személyre szabott megoldásra van szükséged, a TakarékPont ebben is segítségedre van. Ez a számlacsomag havonta csupán 330 Ft*-ba kerül, és magában foglalja azokat az alapszolgáltatásokat, amelyek elengedhetetlenek egy igazán ütős koktélhoz: a számlavezetési díjat, a csoportos beszedési megbízások teljesítésének díját, egy MasterCard® PayPassTM  főkártya éves díját és minden hónapban egy ingyenes készpénzfelvételt országszerte a közel 1000 saját és integrációs ATM valamelyikéből. Ezen kívül az alábbi hat extra szolgáltatásból az ízlésednek, illetve az életvitelednek megfelelően további kettő választandó kedvezményesen: a számlához tartozó társkártya éves díj nélkül, internetes és sms-szolgáltatás havidíj nélkül, értékpapírszámla számlanyitási díj nélkül, 1 db PayPassTM TaPassz kibocsátásidíj-mentesen, vagy minden alkalommal ingyenes készpénzfelvétel országszerte nemcsak a saját, hanem az integrációs ATM-ekből is.

Ezekből az összetevőkből Te döntöd el, hogy mi kerüljön a TakarékPont Koktél számlacsomagodba**. Ha pörgős az életed és nyitott vagy az újdonságokra, választhatod a PayPassTM Tapasszt*, ami azért praktikus, mert számtalan helyen könnyen és gyorsan fizethetsz vele. Lényegében ez egy minibankkártya, amit akár a mobilodra is felragaszthatsz, és egy mozdulattal fizetheted vele a kisebb összegű vásárlásaidat villámgyorsan, PIN kód megadása nélkül. Az sms-szolgáltatás pedig azért hasznos, mert a számláról történő költéseket folyamatosan nyomon követheted. Akármelyik megoldást is választod, a lényeg, hogy a döntés szabadsága a Tiéd, és így valóban csak olyan szolgáltatások kerülnek a számlacsomagodba, melyekre igazán szükséged van!

További információ: http://www.takarekpont.hu/takarekpont/hu/lakossag/szamlavezetes/szamlacsomag/koktel.html

*A TakarékPont Koktél számlacsomag havi díja 330 Ft, amennyiben a tárgyhónapban minimum 90 000 Ft összegű jóváírás érkezik a fizetési számlára, maximum két összegben, amelybe a saját számlák közötti átvezetés nem számít bele. A feltételek teljesülését a tárgyhóra vonatkoztatva előző hó 20-a és tárgy hó 20-a közötti időszakban vizsgálja automatikusan a rendszer. Amennyiben a jóváírási feltétel a vizsgált időszakban nem teljesül, úgy a TakarékPont Koktél számlacsomag havi díja 990 Ft.

**A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.  A TakarékPont Koktél számlacsomaghoz, bankkártyához és  PayPassTM TaPasszhoz kapcsolódó díjtételek, a kamatok mértéke és a további információk megtalálhatóak az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában, valamint a http://www.takarekpont.hu/takarekpont/hu.html weboldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top