Sztárok

Autórajongó sztárok

Mi a közös az alábbi sztárokban? Az, hogy imádnak vezetni, rajonganak a kocsikért, tudják, hogy felelősségteljesen kell autózni, és mindezeket nem is titkolják. És mi a különbség közöttük? Az, hogy a külföldi sztárok hatalmas vagyonokat költenek autócsodákra és számos autó parkol a garázsukban.

 

Gazdag Tibor

Ugyanaz az útvonal, több ezerszer

Autórajongó sztárok

A Jóban Rosszban sztárja naponta 250 kilométert autózik. Gazdag Tibor a Veszprém melletti Bándon él a családjával, onnan jár Budapestre, a sorozatot készítő stúdióba. Az út másfél óráig tart, így ha például reggel hétkor kezdődik a forgatás, Tibornak fél ötkor kell kelnie, hogy beérjen, és még maradjon idő a sminkelésre is. „Több mint 25 éve vezetek, de soha nem megszokásból, pedig már több ezerszer is megtettem az otthonom és Budapest közötti utat. Lehet vezetés közben gondolkodni, énekelni, szöveget tanulni, de a szemem akkor is mindig az úton van!”

 

 

Dancs Annamari

Minden út Erdélybe vezet

Autórajongó sztárok

A Budapesti Operettszínház művésze bár még fiatal, 31 éves, de már igen rutinos autóvezetőnek számít. Persze aki olyan sokszor teszi meg a Budapest és Sepsiszentgyörgy közötti utat, az biztonsággal fogja a kormányt. „Nagyon szeretek vezetni, egyfajta függetlenséget biztosít számomra, ráadásul egy igazán csajos autóm van, aminek minden kis alkatrészéért megdolgoztam. Fontos számomra, hogy mozgékony és megbízható kocsim legyen, mert székely lányként nagyon sokat járok haza Sepsiszentgyörgyre a családomhoz, és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy sokat hívnak mind Erdélybe, mind Magyarországon különböző fellépésekre.”

Horváth Éva

Ma már betartja a szabályokat

Autórajongó sztárok

Horváth Éva a Sugarbird egyik arca, a dinamikus női vezetők közé tartozik. A műsorvezető sokat vezet, és közben megfigyelte, a magyarok magabiztosan és jól autóznak, de azt is, hogy kikkel kell óvatosabbnak lennie. „Friss jogosítvánnyal sem stresszelt senki, dinamikus vezetést tanultam. Ha mer valaki haladni a forgalommal, akkor nincs gond. A férfiak néha túl dinamikusak, nem használják az indexet, így duplán kell rájuk figyelni.”  Éva hangoztatja, hogy imád vezetni, de azt is bevallja, hogy egy időben sűrűn állította meg a rendőr gyorshajtásért. „Mindig tagadok, de hiába. A legcikibb az volt, amikor lejárt a forgalmim, amit persze nem vettem észre, és megbüntettek.”

Justin Bieber

Gyakran megállítják a rendőrök

Autórajongó sztárokA tinisztár a legmenőbb autókat kedveli, vagyonokat költ a négykerekű járművekre, melyből a kölyök kinézetű, kis termetű énekes alig látszik ki. Ennek pedig az a következménye, hogy a rendőrök úton-útfélen megállítják, mert azt hiszik, egy gyerek ül a volán mögött. A minap is ő és egyik barátja egy étterembe tartottak, amikor két civil ruhás rendőr állította meg őket. „Nem hajtottam gyorsan, csak éppen a rendőröknek eléggé gyanús volt, hogy két ilyen fiatal fiú hogy ülhet egy ilyen méregdrága, új Rolls-Royce-ban. Elkérték az iratainkat, mi lazán odaadtuk, majd amikor már tucatnyi rajongó lány gyűlt a kocsi köré, a rendőrök felismertek és elengedtek. Mindennapos történet ez.”

David Beckham

Minden napra egy autó

Autórajongó sztárokA sportoló autókollekciója akkora, hogy szinte minden nap másmilyen autóval mehetne edzésre, ugyanis sportkocsiktól a terepjárókig van mindenféle járgánya. Garázsai egyikében parkol például egy Aston Martin DB7, ez Beckham egyik kedvence, és értéke nagyjából 33 millió forint, de van egy 36 milliót érő Bentley-je is a BMW X5, a Hummer, Lamborghini, Mercedes és Porsche mellett. Ezek a kocsik nem egy garázsban parkolnak, hanem a különböző ingatlanjaihoz tartoznak. „Sokat utazunk, minden héten máshol alszunk a családommal, jó, ha mindenhol van egy saját kocsim. Más az ember érzése, ha Los Angelesben autózik egy Lamborghinivel, és más, amikor az Egyesült Királyságban egy BMW-vel. Egyik-másik kocsit csak magam kedvéért vettem, a többibe azonban beférnek a gyerekeim is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top