Sztárok

Megrázó vallomás: megszólal Larry Hagman fia

Az elhunyt tévés legenda fia most először beszélt édesapjáról és annak haláláról a nyilvánosságnak. Megható vallomás Larry Hagman fiától.

Megrázó vallomás: megszólal Larry Hagman fia„Édesapámat a Dallas tartotta életben – mondta a gyászoló Preston Hagman egy tévéinterjúban. – Imádott munkába menni minden egyes nap. Apu nem a pénzért tért vissza az új Dallas sorozatba. Nem volt szüksége több pénzre. Nem is a hírnév miatt, az bizony soha nem érdekelte. Azért tette, mert imádott színészkedni, a színjátszás volt az élete, és hiszem, hogy minden betegsége ellenére ezért élhetett meg ilyen szép kort” – folytatta Larry Hagman fia, aki megerősítette az újságíróknak, hogy édesapja halálos ágyánál nemcsak a családtagok, de Patrick Duffy és Linda Gray is jelen voltak. „Régóta betegeskedett, így mindannyian felkészültünk arra, hogy elveszítjük őt. De nem gondoltunk rá, hogy ilyen hamar… Az hiányzik a legjobban, hogy már nem hívhatom fel őt, és nem mondhatom el neki, ha valami öröm ért.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top