Sztárok

Fordulat: Rabtársai kipakolnak Stohlról

Rabtársai ellenkönyvet írnak a színészről. Állítják, a Nemzeti Színház művészének a könyve nem valós képet festett a rácsok mögötti világról – írja a Bors.

Stohl András börtönnaplója – melyért a színész egy fillért sem kapott – nemcsak a büntetés-végrehajtási szervezetnél verte ki a biztosítékot, hanem a börtönben raboskodó elítéltek között is. A színész börtöntársai úgy döntöttek, könyvben rántják le a leplet a Nemzeti Színház művészéről. Állítják, a „sztárelítélt” nem valós képet festett a rácsok mögött töltött időről. A bulvárlap úgy értesült, a Kozma utcai bv-intézet lakói közül néhányan már fel is kértek egy újságírót, hogy vesse papírra a visszaemlékezéseiket, hogy megmutathassák, milyennek látták Stohlt a rácsok mögött, a leendő szerző pedig igent mondott. Az elítéltek – akik arccal, névvel vállalják a történteket – nagy durranást ígérnek. A Magyar börtönpokol című könyv szerzőjét, Szalai Vivient mindenesetre nem zavarja a váratlanul felbukkant konkurencia.

Botránykönyv készül Stohlról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top