Sztárok

Magánnyomozóval figyeltetik Lindsay Lohant

Híresen rossz kapcsolatuk ellenére Lindsay Lohant szeretné megvédeni apja az őt fenyegető börtönbüntetéstől. A cél érdekében még magánnyomozóval is megfigyelteti azt a nőt, aki a napokban testi sértés miatt jelentette fel a lányát.

Magánnyomozóval figyeltetik Lindsay LohantMár a karácsonyt börtönben töltheti

Nem áll túl jól Lindsay Lohan szénája, akinek az élete sem a karrierjét, sem a magánéletét, sem pedig a családi viszonyait tekintve nem folyik csendes mederben. A sztár egy jóképű brit énekes miatt került összetűzésbe egy New York-i nightclubban, ahol egy vitát követően a vádak szerint megütött egy Tiffany Mitchell nevű nőt. A sértett természetesen feljelentést tett, így a 26 éves színésznő az éjszakát a rendőrségen töltötte.

Apja, Michael ennek ellenére kitart lánya mellett. Bár köztudottan rossz a viszonyuk, szeretné, ha  megmenthetné valahogy a lányát ebből a szorult helyzetből. „Felbéreltem egy magánnyomozót, és több információm van erről a Tiffanyról, mint azt bárki képzelné” – nyilatkozta az apa, aki szerint a nő csaló.

Lindsay Lohannek egyébként sem mennek túl jól a dolgai, legutóbbi szerepével (Liz Taylort alakította) nem sok kritikust nyűgözött le, az adóhatóság pedig nemrégiben befagyasztotta számláit, miután negyedmillió dolláros adóhátralékot mutatott ki. Emellett a nyári „saráról” se feledkezzünk meg, amikor az autóbalesetéről hazudott a rendőröknek, és a veszélyes vezetés és a nyomozás akadályoztatása mellett még hamis tanúzás miatt is vádat emeltek ellene.

Ha mindenben nem is, de a sztár édesapja legalább a legújabb zűrjében szeretne mellette állni, és adóhátralékának törlesztéséhez is felajánlott lányának 100 ezer dollárt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top