Sztárok

Ezzel a 26 éves pasival kavar az 50 éves Demi Moore

Ötvenévesen sem lassít Demi Moore, aki 26 éves műkereskedő szerelmével hol Miamiban nyaral, hol művészeti vásárra utazik. Mindezt úgy, hogy exe, Ashton Kutcher még mindig a férje.

Ezzel 26 éves pasival kavar, az 50 éves Demi Moore Kemény időszakon van túl Demi Moore, aki most, hogy talpra állt, teljes bedobással élvezi az életet. A színésznő legújabb szerelme egy 26 éves örökösfiú, Vito Schnabel, akivel ebben a hónapban Miamiban együtt is nyaralnak, de tervbe vették, hogy közösen vesznek részt az Art Basel művészeti vásáron is. A december 6. és 9. között megrendezett floridai esemény azért bír különös jelentőséggel a páros számára, mert Schnabel fiatal kora ellenére elismert műkereskedő. A fiút emellett egy Dom Perignon-parti házigazdájának is felkérték, ahova természetesen Demi is elkíséri majd.

A páros Vladimir Doronin milliárdos Indiában tartott születésnapi partiján „debütált”, ahol nyilvánosan ölelgették egymást és táncoltak. Ennek ellenére a színésznő és férje, Ashton Kutcher válása még mindig nem téma, pedig a színész szintén új kapcsolatban él, mégpedig Mila Kunisszal.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top