Sztárok

Egyre cukibbak Mariah Carey ikrei – fotó

Újabb fotók láttak napvilágot Mariah Carey és Nick Cannon ikergyermekeiről. A szemüveges Monroe-ról és az elegáns Rocról a Twitteren osztottak meg friss képeket a szüleik.

Egyre cukibbak Mariah Carey ikrei - fotóMariah Carey és férje köztudottan rajongásig szereti a DemBabies „csapatnéven” futó ikerpárost. Bár a gyerekeket a legdrágább ajándékokkal (saját játék zongora, kézműves luxusbabaház, játék Ferrari) és ruhákkal látják el, a hétköznapi pillanatokat ugyanúgy értékelik a híres szülők, mint mások. Rendszeresen osztanak meg Monroe-ról és Rocról aranyos, tipikus gyerekfotókat, amiken éppúgy játszanak, mintha nem egy dollármilliós vagyon apró örökösei lennének.

A legutóbbi Twitter-fotókon a kislány egy valóságos Hello Kitty!-birodalom tetején, pontosabban egy, a kislányok kedvenc cicájával megtöltött kád szélén üldögél. A rózsaszín keretes szemüveget viselő kislány testvére, az elegáns kockás ingben ácsorgó Roc csupán szemlélője az események. „Monroe a paradicsomban érzi magát… Roc viszont nem osztja a lelkesedését” – írta a megosztott fotókhoz a büszke anyuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top