Sztárok

Kirúgják a színésznőt, mert kisbabát vár

Jól fizető munkájába kerülhet Jessica Simpsonnak, hogy féléves kislánya után újabb gyermekkel várandós. Ezzel a váratlan fordulattal ugyanis a Weight Watchers arcaként áthúzta a diétáscég számításait.

Kirúgják a színésznőt, mert kisbabát várJessica Simpson májusban adott életet kislányának, és a hat hónapos Maxwell mellé máris újabb kisbabája érkezik. A szőke énekesnő nemrég jelentette be az állítólag számára is meglepetés hírt, miszerint már úton van a második gyerek.

Mindez azonban úgy látszik, nem mindenkinek örömteli hír, legalábbis a sztár nagyon beharangozott drámai, de egészséges fogyását felügyelő Weight Watchersnek nem. Az egészséges és tartós diéták elkötelezettjeként az amerikai cég nagy reményeket fűzött az első terhessége alatt igencsak meghízott énekesnőhöz, aki első kislánya után a tervek szerint és a felügyeletük mellett szép lassan fogyni is kezdett. Jessica közel harminc kilótól szabadult meg, amikor bombaként robbant a hír.

„Nagyon dühösek Jessicára – mesélt a Us Weekly lapnak a Weight Watchers reakciójáról egy bennfentes. – Korábban sem állt jól a szénája, mert nem fogyott eleget az első reklámfelvételig, így deréktól felfele vették csak őt.”

Hogy mi lesz a több millió dolláros szerződéssel, egyelőre kérdés, az viszont biztos a lap szerint, hogy az amerikai emberek egyáltalán nem lennének vevők egy várandósan is fogyókúrázó celebre.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top