Sztárok

Kiakasztotta közönségét Tóth Gabi

Tóth Gabi nagy változásának nem túl jó a fogadtatása. Az elegánsnak és szexinek szánt külső valójában nagyon is előnytelenre sikeredett, és a közönség sem fogadta jól.

Tóth Gabi szeret sokkolni a külsejével, korábban is nagy változásokon ment keresztül. Egy bevásárlóközpontban tartott legutóbbi koncertjén kiderült, hogy új, hosszú és barna hajú külseje messze nem mutat olyan jól, mint a fotókon, melyek korábban az eredményről készültek. Ráadásul jó néhány kiló is felszaladt az énekesnőre. A koncerten megdöbbent a látványtól a közönség, ráadásul a fellépés alatt Gabi többször a szöveget is elfelejtette, írja a Blikk. „Többször úgy tűnt, mintha nem jutna eszébe a szöveg – mondta az egyik rajongó. – Nagy rajongója vagyok, de valami nagyon nincs rendben vele.”
A változás azt a reményt mindenképpen beváltotta, hogy az emberek döbbenten álljanak a megújult külső előtt. Az eredmény viszont kétséges, Gabi tíz évvel öregebbnek néz ki koránál, és sem a hajszín, sem az új imázs nem vált előnyére.

Kiakasztotta közönségét Tóth Gabi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top