Sztárok

Áll a bál Majka és Dopeman között

Áll a bál Dopeman és Majka között: Majka szerint Dopeman férfiatlan, Dopeman szerint pedig az ózdi srácnak van mit szégyellnie.

Dopeman válaszdalt írt Majka Belehalok című slágerére, mire a nemrég vőlegénnyé vált Majka azzal reagált, hogy férfiatlannak nevezte korábbi tanárát. „A könyvét azzal próbálta promózni, hogy beárulta Stohl Bandit, hogy együtt szívtak valahol a WC-ben, és Bandi nem fizette ki a számláját. Szóval döntsétek el, hogy szép dolog-e beárulni felebarátunkat, miután együtt csináltunk valami rosszat. Szerintem ilyet férfiak nem csinálnak” – írta válaszul Majka. Dopeman szerint Majka levele „egy sírós-pityogós kislány összeszedetlen, rosszul megfogalmazott válasza”. Azt is hozzátette, úgy rángatja Majkát, mint egy marionettbábut, és köszöni szépen az ingyenreklámot. Majka, aki nemrég Gesztinek is beszólt, mindössze annyit kommentált, hogy Dopeman nézettségi mutatói alacsonyak, ezért mások hátán akar felkapaszkodni.

Áll a bál Majka és Dopeman között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top