Sztárok

Húsevő baktérium támadta meg Schobert Norbit

A fitneszguru egy durva fertőzés miatt életveszélyben volt. Jelenleg is kórházban ápolják, ahol a napokban a feleségével, Rubint Rékával romantikázott – írja a Blikk.

Bár még korántsem ért véget Schobert Norbi kálváriája, hosszú idő után először tölthetett el néhány romantikus órát feleségével, Rubint Rékával. A fitneszguru még mindig kórházban fekszik második szívműtétjét követően. „Még jobban vagyok, és bejött hozzám a Szerelmem. Együtt vacsoráztunk a kis kórházi asztalnál, beszélgettünk, akár otthon lennénk. Utána ledőltem az ágyamra, és mint egy kismacska, a vállamhoz bújt” – írta közösségi oldalán Norbi, majd bevallotta rajongóinak, hogy húsevő baktérium támadta meg a szívét, a baktérium ugyanis rendszeresen ott támad, ahol friss heg van. Emiatt a két hónappal ezelőtti szívműtétje után válságos állapotban került ismét kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta, majd pedig az intenzív osztályon egy darabig mélyaltatásban tartották.

Húsevő baktérium támadta meg Schobert Norbit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top