Sztárok

Power Plate-nek köszönheti formás alakját Muri Enikő, Mádai Vivien és Nagy Adri is

Három gyönyörű, sikeres nő, akiknek kevés idejük van, de sokat szeretnének tenni alakjukért. Ezért próbálták ki Power Plate edzésformát, amelybe gyorsan bele is szerettek!

Muri Enikő szuper kondiját a Power Plate-nek köszönheti!

„Azért szeretem a Power Plate-et, mert mindamellett, hogy csak fél órát kell edzeni, lehet rajta olyan egyszerű gyakorlatokat is végezni, amelyekről nem gondolnám, hogy ilyen jól megmozgatnak, és egyébként nem jutnának eszembe. Illetve azt szeretem még benne, hogy ez egy instabil gép és ráadásul rezeg is, ami azért jó, mert ha jól tudom, a mélyizmokat edzi ezáltal. Nagyon kevés az ilyen technika, ami azt segíti elő, hogy a legmélyebb szinteken is dolgozzon az ember izma. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Power Plate edzésformát!”

Power Plate-nek köszönheti formás alakját Muri Enikő, Mádai Vivien és Nagy Adri is

Mádai Vivien boldog és jól érzi magát a bőrében!

„A jó megjelenés több dologhoz kötött, de biztos, hogy az a legfontosabb, hogy az ember önmagának megfeleljen, és jól érezze magát a bőrében. Azoknak ajánlom a Power Plate-et, akiknek kevés idejük van, de szeretnek sportolni és szeretik azt az érzést, amikor másnap reggel felkel az ember és alig bír lemenni a lépcsőn. Az egy jó dopping, egy sikerélmény, szerintem a nők nagy többsége így van ezzel. Még nem tudtam úgy hazamenni a Power Plate-edzésről, hogy másnap ne lett volna izomlázam. Mádai Vivien továbbá elárulta: vékonyan is jól érzi magát, de a híresztelések ellenében akkor is, ha egy picit több van rajta. „Azt gondolom, hogy most maximálisan kiegyensúlyozott vagyok és boldog, nagyon jól érzem magam a bőrömben. Úgy gondolom, hogy az evést nem kell megvonni, csak egy picit többet kell sportolni. Én szeretek futni, fallabdázni, télen pedig síelni és snowboardozni! Konkrét tippjeim nincsenek a fogyókúrához, de egyvalamit mindig el szoktam mondani, amivel én vagyok a dietetikusok rémálma. Ők azt mondják, hogy egy óráig az ember ne egyen semmit, de nálam ez nem így működik. Én, ha reggel elkezdek enni, akkor egész nap megállás nélkül tudok. (Nevet.) Ha délután éhes vagyok, akkor a csirke-rizs kombinációt választom.”


Így őrzi meg csinos alakját a Megasztár szexi énekesnője, Nagy Adri

„Nagyon kevés időm van a hétköznapokban az edzésre, hiszen az elmúlt időszakban eléggé felborult az életem és a bioritmusom, így egyértelműen valami rövidebb mozgásformát kellett keresnem, ami azért alaposan át is mozgat” – árulta el Adri, aki több sporttal is kísérletezett már korábban. „A Power Plate azért tetszett meg, mert nagyon hamar láttam a változást, elkezdett ugyanis szálkásítani. Ez egy 30 perces edzés, így nem kell órákig izzadnom, azonban a vibrációnak köszönhetően formál is. Nekem pedig ezek voltak a legfontosabb szempontok. A Power Plate jótékony hatását már nagyon rövid idő után észrevettem” – árulta el az énekesnő, aki heti háromszor jár edzeni. Adri a mindennapokban nagyon kritikus önmagával szemben, ám nem csupán önmaga örömére edz. „Néha kegyetlen tudok lenni magammal, úgyhogy elsősorban magam miatt edzek, hogy minél jobb formában érezzem magam.”

Power Plate-nek köszönheti formás alakját Muri Enikő, Mádai Vivien és Nagy Adri is

További információk!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top