Sztárok

Sztárok ajándékozták meg a Pető Intézet gyermekeit

Hatalmas örömet szereztek a Pető Intézet kisgyermekeinek a sztárok, akik Mikulás alkalmából lepték meg a beteg gyerekeket ajándékokkal.

Az esemény jótékony sztárjai Muri Enikő, a 2011-es év női hangja, az X-Faktor második helyezettje, Mádai Vivien, a Reflektor műsorvezetője, és Michelisz Norbert túraautó-világbajnok voltak. „Nagyon szeretem a gyerekeket, és örömet okozni mindig jó dolog. Így, Mikuláskor pedig különösen jó érzés adományozni, ezért hoztam otthonról is egy ajándékcsomagot, aminek nagyon örültek a gyerekek” – árulta el Muri Enikő, majd Mádai Vivien hozzátette, hogy gondolkodás nélkül állt egy ilyen jótékony ügy mellé. „Nagyon boldog vagyok, hogy segíthettem megajándékozni a gyerekeket.”

Sztárok ajándékozták meg a Pető Intézet gyermekeit

Fontos, hogy jótékonykodjunk!

„Jó volt látni, hogy mennyire örültek a gyerekek a Mikulásnak és az ajándékoknak. A Pető Intézettel többéves kapcsolatunk van. Eleinte munkakapcsolatnak indult, de minden lehetőséget megragadunk arra, hogy segíteni tudjunk, akár felajánlással vagy más módon. Idén a gyerekeket Mikulás-ünnepséggel és ajándékokkal leptük meg. Fontosnak tartom, hogy a saját eszközeinkkel is hozzájáruljunk a gyermekek rehabilitációjához” – árulta el Kovács Krisztina, a Power Plate ügyvezető igazgatója, aki egyben a jótékonysági rendezvény kezdeményezője is.

Sztárok ajándékozták meg a Pető Intézet gyermekeit


Michelisz Norbert a csecsemőket is meglátogatta

„Nagyon megható volt a gyerekek között lenni, nem is tudom, mikor láttam ennyi mosolygós arcot egy helyen… szeretnék majd többször is eljönni még és segíteni nekik. Nem is olyan régen még én vártam így a Mikulást” – emlékezett vissza a világbajnok, aki szerint nagy nap ez egy gyerek életében! „Az a munka és elhivatottság, ami itt folyik, egy sportoló számára is példaértékű lehet.”

Sztárok ajándékozták meg a Pető Intézet gyermekeit

Az apró segítség is fontos lehet a gyerekeknek!

„A jótékonyan felajánlott Power Plate gépnek köszönhetően a központi idegrendszeri sérüléssel küzdő gyerekekkel és felnőttekkel is használjuk a gépet. Ez egyébként nemzetközi szinten már megszokott – mondta el Sáringerné dr. Szilárd Zsuzsanna, a Pető Intézet főiskolai adjunktusa. – A gép lehetőséget ad arra, hogy a koordinációs képességeik fejlődjenek, vagyis a mindennapi életben könnyebb legyen a mozgásuk és kicsit vidámabb az életük!”

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top