Sztárok

Megszólalt az ittas vezetésen kapott Nóci

Állítja, összecsaptak a feje fölött a hullámok, ezért ivott sokat. A Való Világ egykori műsorvezetője – aki örül, hogy felelőtlenségével nem okozott tragédiát – akár három év börtönt is kaphat – írja a Blikk.

Ki akarta ereszteni a gőzt, ezért ült ittasan a volánhoz – állítja Czifra Noémi, alias Nóci, aki részegen elaludt a kocsija volánja mögött a sztrádán. „Elszakadt egy cérna, és olyan helyzetbe kerültem, amelyből abban a pillanatban úgy éreztem, nincs kiút” – magyarázta a bulvárlapnak tettének előzményeit. Elmondása szerint mostanában összecsaptak a feje felett a hullámok, s úgy gondolta, nincs más megoldás, mint kicsit kiereszteni a gőzt, s elfelejteni a problémákat. Nóci szerint hatalmas szerencse, hogy a felelőtlenségéből adódóan nem történt baleset. „Kaptam egy újabb esélyt. Magam mögött kell hagyni a múltat, mindazt, ami idáig vezetett, és tiszta lappal indulni” – jelentette ki az egykori RTL-es, aki a problémák okát nem akarta elárulni, tettének következményeit azonban vállalja. A Blikk által megszólaltatott ügyvéd szerint ilyen esetben akár 3 év börtön is lehet a büntetés.

Fotó: Meglepetés Archívum
Fotó: Meglepetés Archívum

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top