Sztárok

Az első fotó Drew Barrymore lányáról

A People magazinnak mutatta meg először kislányát a 37 éves színésznő, Drew Barrymore. Nézd meg a cuki fotót!

Az első fotó Drew Barrymore lányáról„Olive egy valóságos csoda” – áradozott kislányáról az amerikai színésznő, aki először a People magazinnak engedte, hogy fotókat közöljön a babáról.

„Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire megváltozik az életem, ha anyuka leszek. De ez édes teher. Az első két hétben nem tudtam aludni, enni, inni. Csak azon görcsöltem, hogy itt egy édes gyermek, akiért én vagyok már a felelős. És féltem, hogy valamit rosszul csinálok” – mesélte Barrymoore, aki szeptemberben adott életet első gyermekének.

A színésznő az interjúban arról is mesélt, hogyan találták ki férjével együtt a kislányuk nevét (Olive, vagyis olíva – a szerk.). „A várandóságom harmadik hónapban jártam, amikor egy könyvet olvastam, abban úgy fogalmaztak, hogy ilyenkor akkora a bennünk növekvő kis magzat, mint egy olívabogyó. Ránéztem a férjemre, megmutattam neki, és tudtuk, hogy ez lesz a baba neve” – nyilatkozta a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top