Sztárok

Beszólt csatornájának az RTL sztárja

Hajós András állítja, elfeledkezett róla az RTL Klub, amely önálló show-val kecsegtette. A zenész-műsorvezető megélegelte a várakozást, úgy döntött, kipakol – írja a Bors.

Fábry Sándor távozásával egyszemélyes show nélkül maradt az RTL Klub. A csatorna tesztadásokat kezdett készíteni Hajós Andrással, mert azt rebesgették, hogy saját műsort kap, benne látták ugyanis a köztévéhez igazolt showman utódját. A zenész szerint a csatornának azonban nem tetszett a próbaadás, amit nem is csodál, hiszen csak fél gőzzel csinálta. Állítja, nem kapott szabad kezet, s nem tettek neki üzleti ajánlatot, így nem tudta komolyan venni a felkérést. „Nekem mindenki azt mondja, hogy jelenleg egyedül én vagyok erre a feladatra alkalmas, mégsem kapok ajánlatot. Azt hiszem, félnek tőlem, mert kezelhetetlen és szabad szájú vagyok” – jelentette ki Hajós a Borsnak. Mint mondja, ma már nem érdekli annyira a tévézés, mint tíz éve, s ráadásul a biznisz manapság a szép, szófogadó, mindenre hajlandó fiataloktól pörög, miközben ő egy autonóm, felnőtt ember. Véleménye szerint Magyarország megérdemelne végre egy szabad és őszinte hangvételű szórakoztató műsort, ám a jelenleg a profitkényszerű tévécsatornák erre alkalmatlanok.

Beszólt csatornájának az RTL sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top