Sztárok

Síbaleset érte VV Gergőt

A térde bánta legutóbbi síelését Dukai Gergőnek. Az egykori valóságshow-hős évek óta szerelmese a téli sportoknak, olyannyira, hogy korábban volt példa arra, hogy gondolkodás nélkül vágott neki egy lejtőnek, aminek persze meg is lett a következménye.

„Korábban egy egész téli szezont Ausztriában dolgoztam szakácsként, amikor csak alkalmam volt rá, mentem fel a hegyre. Annyira megbolondított a tudat, hogy csúszhatok, hogy bemelegítés nélkül vágtam neki a hegynek, most már tudom, hogy nem kellett volna. Annyira megerőltettem a térdemet, hogy le kellett sétálnom a pályáról, és még nagyon hosszú ideig fájt. Sőt, eljött a május, amikor is a sílécet wakeboardra cseréltem és a bemelegítő guggolásoknál még éreztem a térdsérülés nyomait” – mondta Gergő, aki a egy életre megtanulta a leckét, és soha többé nem vág neki a hegynek bemelegítés és védőfelszerelés nélkül.

Január elején, amikor Gerlicenben húgával, Reginával együtt újra lécre  pattan, már okosabban indul neki a pályának. A testét már hetekkel ezelőtt kezelésbe vette, hogy fizikailag bírja az erőnlétet, a síruhákat pedig a héten választotta ki Reginával, aki bátyjával ellentétben még nem igazán ismeri ezt a sportot, de a januári sítábor alkalmával ő is deszkát csatol a lábára.

Síbaleset érte VV Gergőt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top